Sattvicyoga

Höstevent Kväll på Hälsocentret för kropp & Själ
 
Höstevent kvällen blev en lyckad kväll på centret. Många nya kunder kom förbi denna kväll och även gamla kunder. Blev en härlig samling med människor av glädje och skratt. Vi bjöd på prova på kroppsbehandlingar , föreläsning och goda rawfood snacks, och kryddiga örter teer som håll oss varma under kvällen.
 
När jag tänker tillbaka det sista 2 åren när jag bestämmde mig för att utöka lokalen och starta upp Hälsocentret Kropp och Själ.  Så känndes det som ett stort steg, men ändå så rätt, Jag hade haft mitt behandlingsrum 3 år redan men kännde redan då att det var något som saknades. Vill få in mer energi i centret och hitta härliga kollegor som ochså ville inspirera andra och hjälpa människor mot bättre hälsa och livskvalite.
 
Efter ett tag hittade jag ett kanon gäng!
Alla med olika kundskaper, erfarenheter och ett brinnade intresse för människans hälsa och välbefinnade.
Det jag tycker känns riktigt kul är att alla vi arbetar med så olika behandlingsmetoder.
 
Det är som vissa av  mina kunder säger:
Hos dig finns det allt man behöver för kropp och själ under samma tak.
 
  Men framför allt tips och råd vi ger tillvarandra även input och feedback. För det tror jag är viktigt inom detta yrke som teraput. Att man kan få en förståelse vad man gör för en annan människa varje dag.
 
För att ge en liten snabb inblick vad vi gör på centret.
Kommer jag ge er en liten snabb presentation på vilka vi är.
 
Jag: Yogamassage, Detoxmassage m.m Yinyoga, Ayunyoga (yogagung)
Malina Jiwan Shakti: Kundaliniyoga, Mantra mediation, Chakra Healing
Angelia Forsberg: Kinesiologi, CranioSacral terapi
Örjan Jansson: ART NEURO, klassiks massage
Margitta Wigren: Kvinnor Cirklar, KonsulationerSylvia Hedlund: Sorgbearbetning, Healing
 
Med allt detta önskar jag er alla en trevlig kväll. :-)
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Yoga dag i Stockholm
En härlig helg med Yoga i Stockholm. Något som jag verkligen behövde denna November månad.
 
Efter många år med Yoga, så är det lätt att man går in i samma mönster. Kör samma yogapassa håller samma ton och struktur och man tappar inspirationen vad Yogan verkligen är och hur bra det känns för kroppen och själen.
Även om man är Yogalärare och har hållit många klasser är det alltid bra, att gå på andras kurser och klasser. För att både få mer insikt om sig själv och att ge nya ideer, kanske för att se vad man själv kan jobba lite extra med som lärare.
Det var just denna helg handlade om för mig. Få mer energie och kraft i sin ledarroll. 
 
När man ligger där på yogamattan så kommer alla tankar, känslor och funderingar, men så kommer man till ett tillsånd av tysthet och alla tankar, känslor som man känner och upplever helt plötsligt försvinner och man flyter av en tomhet av ingeting. Det är bara min själ som existerar här och nu. Man blir ett med Yogan.
Det är just det jag älskar.
Yogan har blivit en del av mitt liv, en livsstil eller rättare sagt något man göra lika ofta som vilka dagsrutiner som helst. Att våga följa sin inre röda livstråd och  lyssna på sitt hjärta. Blir faktiskt livet enklare och man känner energin flöda i kropp och själ.
 
 
 
 
 
 
Första dag på Bloggen
Hej!
 
Efter en tids fundering så har jag äntligen startat min lilla blogg.
 
Vad är blir det för något jag bjuder på här?
 
Den kreativa personen jag är, med många idèer  och funderingar på livet. Kommer jag bjuda på tips och råd  inom min terapeutiska kundskap, inom Kroppsbehandlingar, Yoga, Örtkurer och Vegan/ Rawfood. 
Att leva på ett bättre sätt för moder jord och naturen.
Med all kunskap och erfarenheter jag har fått genom åren. Öppnade jag mitt företag Sattvic, så själv klart fick även min blogg heta sattvicyoga, som jag valde för att det speglande mig mest för den kvinnan jag är.
 
Hoppas att ni kommer följa mig och mina inlägg